Denní menu 22.9.2017

   

Polévky

 

Vývar se  zeleninou, nudlemi, a játrovou rýží

45,-

 

Bramborová s houbami

44,-

 

Chuťovky

 

Opečená klobása podávaná s hořčicí, vejmrdou a sterilovanou zeleninou

59,-

 

Topinka s pikantní masovou směsí (100g) sypaná sýrem

89,-

 

Tlačenka (150g) s cibulí a octem

59,-

 

Utopenec s cibulí

49,-

 

Domácí škvarková pomazánka (100g) podávaná se sekanou cibulí a okurkou

59,-

 

Hlavní chody

 

Svíčková na smetaně (150g) podávaná s  houskovým knedlíkem

149,-

 

Moravský vrabec (150g)podávaný na kysaném zelí s houskovým knedlíkem

139,-

 

Šťavnatá vepřová krkovička (150g) podávaná s pečenými bramborami

139,-

 

Holandský řízek podávaný se šťouchaným bramborem a kyselou okurkou

119,-

  

Vepřový závitek se šunkou a sýrem se šťouchaným bramborem

119,-

 

Kuře na paprice (150g) podávané s těstovinou

89,-

 

Pečená kuřecí čtvrtka (300g) na houbách podávaná s dušenou rýží

139,-

 

Kuřecí pikantní směs (150g) podávaná na domácích bramboráčcích

149,-

 

Kuřecí smažený řízek se šťouchaným bramborem a kyselou okurkou

139,-

 

Přírodní kuřecí plátek (150g) podávaný se šťouchaným bramborem a zelným salátkem

 139,-

 

Filet aljašské tresky na másle (170g) podávaný se šťouchaným bramborem a salátkem

169,-

 

Uzený losos (100g) podávaný na listovém salátě se zeleninou a medovo-hořčičným dressingem

189,-

 

Přílohový listový salát se zeleninou a medovo-hořčičným dressingem

39,-

 

Dezerty

 

Palačinky (2ks) s marmeládou, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou

69,-

Vanilková/čokoládová zmrzlina

39,-

 Speciality  

Vykostěné zadní vepřové koleno (400g) pečené v domácí marinádě podávané s hořčicí, vejmrdou a sterilovanou zeleninou

149,-

Vepřová masitá žebra z boku (400g) pečená v domácí marinádě podávané s hořčicí, vejmrdou a sterilovanou zeleninou

139,-

Šťavnatá vepřová krkovička (200g) podávaná na restované cibulce s hořčicí, vejmrdou a sterilovanou zeleninou

129,-

Steak z vepřové kotlety z plemene DUROC (200g) podávaný na sezónní grilované zelenině doplněný o pepřovou omáčku

179,- 

DUROC- je plemeno červených prasat vyšlechtěných v USA. Maso je křehčí, šťavnatější a chutnější než z klasických prasat.

 

Rozpékané pečivo doporučujeme ke specialitám a chuťovkám

 

Rozpečený chléb potřený česnekovým olejem

20,-

Rozpečená celozrnná bageta

15,-

 

Studené omáčky a dipy

(50g)

 

Kečup

19,-

Domácí tatarská omáčka

19,-

Domácí česnekový dip

19,-

Ďábelská omáčka

19,-

Barbecue omáčka

29,-

VÁHA MASA JE UVEDENA V SYROVÉM STAVU

POLOVIČNÍ PORCE ÚČTUJEME 75% Z CENY

VŠECHNY VÝŠE UVEDENÉ POKRMY MOHOU OBSAHOVAT VŠECHNY ALERGENY, NA VYŽÁDÁNÍ BUDETE INFORMOVÁNI PERSONÁL